Author Topic: Dxo5.1  (Read 3590 times)

renegate

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 19
Dxo5.1
« on: June 15, 2008, 02:46:25 pm »
Problem : Presets are not fully applied when selected on the Select Page or when trying to apply under prepare to all selected images - the only way this works is to apply to each image individually (this is with a preset i created from Vivid and Sharp adding even more sharpness - the vivid correction is done - the sharp correction not)

atvinnys

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 813
Dxo5.1
« Reply #1 on: June 15, 2008, 09:42:46 pm »
just to be sure, how do you check the sharp correction? just wondering if that one only shows up at 75% zoom and higher, in case you are in the prepare tab.

renegate

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 19
Dxo5.1
« Reply #2 on: June 16, 2008, 01:52:13 pm »
Sharpness is visible in prepare for all images but not after processing except if i apply the preset to individual images - applying it to all at the same time doesn\'t work - same if i process directly from the select with the preset .. Another bug that i discovered is that if i selct a 50 or 100% zoom than this jumps to 1600% when i change images

renegate

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 19
Dxo5.1
« Reply #3 on: June 18, 2008, 09:53:09 pm »
Works when dragging pictures into project vs using import!

atvinnys

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 813
Dxo5.1
« Reply #4 on: June 19, 2008, 01:19:16 am »
something quick that I recall on windows wrt presets.
in the filmstrip, when I right click on an image that has the focus distance "issue" to set a preset, the focus distance drop down menu gets blank..

thought I mention that...

 

photography
photography