Author Topic: Adding an Export To Disk Option  (Read 367 times)

MikeFromMesa

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 275
Adding an Export To Disk Option
« on: February 05, 2017, 03:19:02 pm »
With previous versions of OP I have been able to add a new export option and name it what I wish. When I tried that with v11 it gave it the name it wanted to and I did not see any way to rename it.

I know where on the FS the options are kept and was able to load the plist file and do the renaming myself but surely there must be some way to rename options without having to understand how OP stores the information. Can anyone tell me how to do that?

Thank you.

Alan9940

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1491
Re: Adding an Export To Disk Option
« Reply #1 on: February 05, 2017, 08:48:25 pm »
Hello Mike,

In the "Export to disk - Options" dialog, if you hover your cursor over the one you want to rename, you should see a small box with letter 'a' in it and a trash can. Click on the small box to rename or the trash can, obviously, to delete. These selections are hidden until you move the mouse over the option.

Kind regards,
AlanH

MikeFromMesa

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 275
Re: Adding an Export To Disk Option
« Reply #2 on: February 05, 2017, 10:42:05 pm »
Ah. I was not patient enough.

I did hover over the name expecting to be allowed to rename the configuration, but apparently not for long enough before I gave up. I can see that it works now.

Thank you.

Alan9940

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1491
Re: Adding an Export To Disk Option
« Reply #3 on: February 06, 2017, 09:25:00 pm »
Yep, yet another type A personality (like me)!!! :D

Kind regards,
AlanH

MikeFromMesa

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 275
Re: Adding an Export To Disk Option
« Reply #4 on: February 07, 2017, 01:33:41 pm »
Yep, yet another type A personality (like me)!!! :D

Now, that is a kind way of putting it ...   :)

 

photography
photography